Har du frågor? Ring oss: 010-555 91 23

Prova hemma i 30 dagar!

Fri frakt på alla fordon!

Sveriges bredaste sortiment av promenadscootrar!

Spara 10 000 kr

Promenadscooter Champion 57

49 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 59 999 kr

I lager

  • Du sparar10 000 kr
  • Unik vintage design
  • Parkeringssensor
  • Kraftfull 1400W motor

Produktbeskrivning

Kraftfull fyrhjulig promenadscooter med hela 1400W motor och räckvidd upp till 75 km! Här går tankerna till veteranbil och stiliga detaljer som lastflak med trä, kromade detaljer, retrostil på däck osv. Men med modern teknologi!

Utöver retroutseendet har scootern en mycket väl avvägd kombination mellan kraft och smidighet. Modellen har en kraftfull 1400W elmotor som ger en imponerande räckvidd på hela 75 km. Modellen har en toppfart om 15 km/h vilket gör att även långturen avverkas i ett nafs!


Det är enkelt att köra en Champion 57: Gasa genom att trycka ned höger gashandtag och bromsa genom att släppa det. När fordonet har stannat aktiveras en automatisk parkeringsbroms. För att backa gör du motsvarande fast med vänster sidas handtag, här har du också parkeringssensor till hjälp.

Modellen har en praktisk och pedagogiskt utformad digital kontrollpanel där föraren enkelt ser kvarvarande batterikapacitet, hastighet, klocka m.m. Här finns möjlighet att snabbt ställa ned motorstyrkan för lugnare framfart i trånga miljöer. Reglage finns även för belysning och blinkers, som samtliga utgörs av mycket strömsnåla LED-lampor.

Sitsen är av riktig komfortmodell där du har bra sittyta, högt ryggstöd med nackstöd samt justerbara och uppvikbara armstöd. Sitsen går även att rotera 180 grader så man enkelt kommer ut och in. 

*= Gäller under optimala förhållanden. Räckvidden påverkas av flera yttre faktorer såsom körstil, däcktryck, körunderlag, lufttemperatur, lastvikt etc.

Specifikationer

Recensioner

Om Blimo

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL