Har du frågor? Ring oss: 010-555 91 23

Prova hemma i 30 dagar!

Fri frakt på alla fordon!

Sveriges bredaste sortiment av promenadscootrar!

Spara 2 000 kr

Blimo X-40

12 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 14 999 kr

I lager

  • Du sparar2 000 kr
  • Litiumbatteri

Produktbeskrivning

Liten och smidig fyrhjulig promenadscooter med Litiumbatteri och solida däck som lämpar sig väl för att göra ärenden i närområdet.

Det nätta formatet gör den användarvänlig även i trängre utrymmen som i köpcentrum eller butiker. Batteripaketet är även enkelt att ta loss om man vill ladda det separat.

Det smidiga formatet ger en liten svängradie, vilket i sin tur gör X-40 lätthanterlig i trånga utrymmen. Modellen är onekligen ett mycket trevligt hjälpmedel för dig som vill uträtta ärenden, t.ex. åka och handla. Med en bredd om endast 48 cm och en svängradie under metern är det inga problem att köra ända vägen in i matbutiken och lasta matvaror direkt i korgen.

Motorstyrkan på X-40 är 250W och ger en toppfart om 7-8 km/h, vilket motsvarar rask promenad. Batteripaketet består av ett Litiumbatteri på 480Wh (24V 20Ah) som ger en räckvidd upp till 15-25 km. Både motor och batteripaket är helt underhållsfria, bara att ladda i ett vanligt vägguttag och köra! 

Batteripaketet som endast väger 4,3Kg är löstagbart i det fall du föredrar att lämna fordonet utomhus och ladda batterierna inomhus.

*= Gäller under optimala förhållanden. Räckvidden påverkas av flera yttre faktorer såsom körstil, däcktryck, körunderlag, lufttemperatur, lastvikt etc.

Produkten levereras på pall direkt hem till din portdörr eller tomtgräns. Den levereras monterad till 90% och kräver endast mindre handpåläggning av dig. 

Specifikationer

Recensioner

Om Blimo

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL