Har du frågor? Ring oss: 010-555 91 23

Prova hemma i 30 dagar!

Fri frakt på alla fordon!

Sveriges bredaste sortiment av promenadscootrar!

Cycplus A12 Portabel luftkompressor

699 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Cycplus A12 150psi portabla luftkompressor är den perfekta lösningen för att hålla dina däck i optimalt skick, oavsett om det är för elcyklar, bilar, elbilar till barn, motorcyklar eller elsparkcyklar. Utrustad med en slang som är direkt ansluten för snabb och enkel användning erbjuder denna kompressor mångsidighet att pumpa upp till önskat tryck genom att helt enkelt välja från dess 4 olika enhetsvärden (PSI, BAR, KPA, kg/cm). Dess kraftfulla elmotor ger ett maximalt tryck på 10,3 BAR, vilket säkerställer optimal prestanda vid varje användning.

Designad för att klara även de mest krävande förhållandena, har Cycplus A12 en robust ABS-väska som skyddar kompressorn mot potentiella skador från fall eller stötar. Dess integrerade litiumbatteri säkerställer långvarig användning och säkerhet, med skydd mot överbelastning, överdriven urladdning, kortslutning och temperaturkontroll. Dessutom gör dess minimala vikt det lätt att transportera så att du kan ta med den på alla dina utflykter utan besvär.

Inte nog med att det är en effektiv pump, det erbjuder också en nödbelysningsfunktion tack vare sin integrerade LED-lampa, vilket ger dig lugn i situationer med låg synlighet. Med Cycplus A12 får du en pålitlig och mångsidig luftkompressor som anpassar sig efter dina behov när som helst, var som helst.

Specifikationer

Recensioner

Om Blimo

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL