Har du frågor? Ring oss: 010-555 91 23

Prova hemma i 30 dagar!

Fri frakt på alla fordon!

Sveriges bredaste sortiment av promenadscootrar!

Spara 7 000 kr

Fyndex Trehjulig Elcykel Evobike Flex

24 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 31 999 kr

I lager

Produktbeskrivning

FYNDEX! Produkten är i fint skick med spår av användning. Har kosmetiska skavanker på bakskärmarna, lite kosmetiska skador på ramen, korgen och en vit prick på sitsen (se bilder). Skickas iväg på pall med fri frakt samt full garanti.

Evobike Flex är en unik trehjuling med mer följsam cyklingkänsla än traditionella trehjulingar. De breda däcken gör att den känns mjuk och stadig, så denna elcykel passar alltså perfekt för dig som vill ha eller behöver lite extra balans!

Att cykla på en trehjulig cykel skiljer sig en del från att cykla på en vanlig tvåhjulig cykel. Det kan därför ta lite tid och träning innan det känns naturligt och bekvämt att använda sin nya trehjuling. Vi brukar likna det vid att lära sig cykla på nytt. Läs gärna vår guide under tips och guider för att lära dig mer om detta!

Design

Evobike Flex är perfekt för dig som vill ha en elcykel men behöver lite hjälp att hålla balansen. Modellen är normalstor, vilket gör den stadig samtidigt som den inte är lika skrymmande som många större trehjulingar, och fungerar bra för personer mellan ca: 155-185 cm. Denna trehjuling levereras med två rejäla korgar fram och bak.

Instegshöjden är 28 cm, den bakre korgen har måtten 64 x 54 x 20 cm och hjulen är 24” både fram och bak.

Prestanda och användning

Evobike Flexs breda däck gör att den känns mjuk och stadig när du kör över ojämnheter i marken. Det går även att ställa cykeln i ett så gott som stelt läge för att underlätta vid startögonblicket eller om du helt enkelt vill att ramen ska vara stel. När du väl fått rull på cykeln gör du snabbt cykeln lutningsbar igen genom ett reglage på styret. Cyklingkänslan blir relativt lik en tvåhjulig cykel då du kan luta den främre ramdelen i kurvor men du får samtidigt extra stöd av de två bakhjulen.

Max lastvikt 120 kg.

Räckvidd

Evobike Flex når upp till 70 km räckvidd under optimala cyklingförhållanden.

Motor och batteri

Evobike Flex är utrustad med kvalitetskomponenter, detta gäller inte minst motorn och batteriet. Elmotorn har 250W effekt och är belägen i cykelns framhjul. Du kan ställa in hur mycket motorassistans du vill ha genom en panel på styret. Batterikapaciteten är 36 V 13 Ah (468 Wh). Evobike Flex har ett växelsystem med tre växellägen från välkända Shimano och modellen bromsas med handbroms både för fram- och bakhjulet.

Leverans, retur och betalning

Laddare och batteri medföljer.

Produkten levereras i kartong så gott som startklar. Du behöver endast räta upp styret och ställa in sadeln i lagom höjd. Leverans sker vanligtvis inom 2-5 dagar hem till dig med fri frakt.

Du har förstås 14 dagars returrätt. Vid retur ska varan återsändas i väsentligen oförändrat skick. För extra trygghet erbjuder vi även öppet köp i upp till 60 dagar utöver den vanliga returrätten. Detta gäller vid obruten förpackning.

Specifikationer

Recensioner

Om Blimo

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL