Har du frågor? Ring oss: 010-555 91 23

Prova hemma i 30 dagar!

Fri frakt på alla fordon!

Sveriges bredaste sortiment av promenadscootrar!

Spara 2 000 kr

Blimo X-80 II

29 999 kr

ink. moms

Tidigare pris:

27 999 kr

Rek.pris: 31 999 kr

I lager

  • Du sparar2 000 kr
  • Kombinerad kraft och smidighet
  • Digital kontrollpanel
  • Komfortmodell

Produktbeskrivning

Blimo X-80 II är en uppdaterad version av vår populära Blimo X-80. Nya finesser inkluderar integrerade stötfångare och bredare stänkskärmar.

Integrerade stötfångare bidrar till ett ännu smidigare format då scooterns yttermått blir mindre, men med bibehållen plats för föraren.

Modellen är utrustad med fyra luftfyllda hjul (diameter 32 cm) som tar sig fram bra även på kuperat underlag. Grusvägar, gräsmattor och de flesta stigar är alltså inget problem för den som trivs vid sidan av asfaltsvägar. Det mellanstora formatet på X-80 V2 lämpar sig lika bra på långpromenaden som inne i matbutiken eller köpcentrumet.

Blimo X-80 II har en stark 950W elmotor som drivs av två kraftfulla seriekopplade 12V-batterier. Detta ger gott om kraft för all normal användning och de allra flesta backar klaras av utan problem. X-80 II har en toppfart om ca 15 km/h.

Det är enkelt att köra en X-80 II: Gasa genom att trycka ned höger gashandtag och bromsa genom att släppa det. När fordonet har stannat aktiveras en automatisk parkeringsbroms. För att backa gör du motsvarande fast med vänster sidas handtag.

Modellen har en praktisk och pedagogiskt utformad digital kontrollpanel där föraren enkelt ser kvarvarande batterikapacitet, hastighet, m.m. Här finns möjlighet att snabbt ställa ned motorstyrkan för lugnare framfart i trånga miljöer. Reglage finns även för belysning och blinkers, som samtliga utgörs av mycket strömsnåla LED-lampor.

Både motor och batteripaket är helt underhållsfria, bara att ladda i ett vanligt vägguttag och köra! Batterierna mår bäst av att laddas efter varje användningstillfälle.

Sitsen är av riktig komfortmodell på Blimo X-80 II där du har en väl tilltagen sittyta, högt ryggstöd med nackstöd samt justerbara och uppvikbara armstöd. Det går att ställa sitsen i höjdled samt skjuta den i längdled. Även styret kan vinklas så att alla förare skall hitta en ergonomisk sittställning. Sitsen kan vinklas i sidled åt båda hållen för att enklare kliva i och ur fordonet.

I priset ingår en laddare (ansluts till styret), flaskhållare samt en praktisk och låsbar förvaringsbox som fästs på styret.

Produkten levereras på pall direkt hem till din portdörr eller tomtgräns. Den levereras monterad till 90% och kräver endast mindre handpåläggning av dig. 

Specifikationer

Reservdelar

Recensioner

Om Blimo

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL