Har du frågor? Ring oss: 010-555 91 23

Prova hemma i 30 dagar!

Fri frakt på alla fordon!

Sveriges bredaste sortiment av promenadscootrar!

Spara 2 000 kr

Blimo Travel Lite

14 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 16 999 kr

I lager

  • Du sparar2 000 kr
  • Smidig att köra
  • Hopfällbar
  • Perfekt för att göra ärenden

Produktbeskrivning

Blimo Travel Lite är den perfekta kompakta promenadscootern. Den är lätt att köra och smidig att fälla ihop för att enkelt kunna transportera den i bagageluckan på en liten personbil.

Orkar du inte gå längre sträckor eller vill ha ett alternativ till din bil eller cykel så är Travel Lite perfekt. Våra promenadscootrar är utformade på ett sådant sätt att de skall vara enkla för vem som helst att hantera: när du gasar åker fordonet framåt och när du slutar gasa så bromsar det automatiskt. Bromsen fungerar även som en parkeringsbroms när fordonet står parkerat.

Det smidiga formatet ger en liten svängradie vilket är en utmärkt kombination i trånga utrymmen, tillexempel inne i butiker eller köpcentrum. Trots det lilla formatet tar Travel Lite dig fram även på grusvägar och enklare stigar. Perfekt för att göra ärenden fram och tillbaka till nära och kära eller till affären.

Modellen kan enkelt vikas ihop utan verktyg för att fraktas i bagageutrymmet på din bil. Perfekt att ta med sig på resande fot eller varför inte till köpcentrumet!

Scooterns längd kan justeras I två lägen (78 cm / 95 cm) och styret kan justeras i höjdled (80 cm / 96 cm). Travel Lite levereras med belysning fram, för att få köras i mörkret måste den kompletteras med rött lyse bakåt.

Produkten levereras på pall direkt hem till din portdörr eller tomtgräns. Den levereras monterad till 90% och kräver endast mindre handpåläggning av dig. 

Specifikationer

Recensioner

Om Blimo

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL