Har du frågor? Ring oss: 010-555 91 23

Prova hemma i 30 dagar!

Fri frakt på alla fordon!

Sveriges bredaste sortiment av promenadscootrar!

Hopfällbara elcyklar

Evobike Travel är riktigt lättcyklad med cyklingskänsla som påminner mycket om en fullstor cykel, och det tar inte lång tid innan man glömt bort att det är en kompakt hopfällbar elcykel man sitter på! Evobike Travel är utrustad med märkeskomponenter av genomgående hög kvalitet, där elsystemet och drivpaketet ligger i fokus.

1 produkter

Spara 3 000 kr
Evobike Travel - Hopfällbar

Evobike Travel - Hopfällbar

Topplacering i flera elcykeltester! Evobike Travel är en smidig hopfällbar elcyk...

I lager

Rek.pris: 17 999 kr
14 999 kr
ink. moms

Hopfällbar elcykel

Allt om hopfällbara elcyklar

Tänk dig friheten med en elcykel som du också kan fälla ihop! Med en sammanfällbar elcykel får du allt det bra från en vanlig elcykel, plus att den enkelt kan göras mindre för att passa i bilen, spara plats hemma, eller smidigt tas med på tåget. Och ja, den ryms även under skrivbordet!

Ta med överallt

Dessa elcyklar är ett ess i rockärmen när det kommer till att spara utrymme. Med ett par enkla handgrepp förvandlas de från din trogna följeslagare på vägen till ett litet paket som du utan problem tar med dig på bussen, tåget eller gömmer undan i bilen eller kontoret.

Smart förvaring

Tack vare att de blir så pass kompakta när de är ihopfällda, är de perfekta för dig med lite utrymme. Oavsett om du bor litet eller vill utnyttja kontorsutrymmet maximalt, så är en sammanfällbar elcykel lösningen.

Flexibel körning

Välj själv hur du vill cykla: med muskelkraft, lite elektrisk hjälp, eller en mix av båda. Det är det perfekta valet för både träning och de dagar du bara vill cruisa fram utan att svettas.

Toppenkvalitet i varje del

Våra ihopfällbara elcyklar är inte bara smarta i sin design, de är också packade med kvalitet. Med ett 36V litiumbatteri som smälter in perfekt i designen, blir cykeln inte bara snygg utan också stabil. Modellen Evobike Travel kommer med toppkomponenter, där vi särskilt valt ut en motor från Bafang och batterier från Samsung för att du ska kunna lita på din cykel år efter år.

Om Blimo

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL