Har du frågor? Ring oss: 010-555 91 23

Prova hemma i 30 dagar!

Fri frakt på alla fordon!

Sveriges bredaste sortiment av promenadscootrar!

Spara 2 000 kr

Elrullstol Blimo Move

12 999 kr

ink. moms

Rek.pris: 14 999 kr

Åter i lager 2024-08-01

  • Du sparar2 000 kr
  • Lättanvänd och smidig
  • 360° svängradie
  • Upp till 25 km räckvidd

Produktbeskrivning

Blimo Move är en mycket lättanvänd och smidig elrullstol. Du styr den enkelt med en joystick som ger dig 360° vändradie. De luftfyllda bakdäcken absorberar stötar och ojämnheter i marken mycket effektivt vilket gör körupplevelsen mjuk och behaglig. Svängradien är endast 60 cm!

Lithiumbatteriet på 24V - 13 Ah har en räckvidd på ca 20-25 km och laddas upp till fullt på 5-7 timmar. Vill du ta dig ännu längre kan du köpa till ett extrabatteri och därmed 54% längre räckvidd. Välj om du vill ladda batteriet direkt i elrullstolen eller om du vill ta loss batteriet och ladda på annan plats. Elmotorn ger dig kraft nog att köra upp till 8 km/h i och klarar backar med lutning på upp till 13°.

Levereras med tillhörande fjärrkontroll som gör att du kan köra elrullstolen fram till dig på distans.

Armstöden är fällbara för att du enkelt ska kunna ta dig i och ut ur elrullstolen. Vill du ta med rullstolen i bagaget eller på resan fäller du enkelt ihop den till ett mycket kompakt läge.

Max lastvikt 130 kg.

Produkten levereras på pall direkt hem till din portdörr eller tomtgräns. Den levereras monterad till 90% och kräver endast mindre handpåläggning av dig.

Specifikationer

Recensioner

Om Blimo

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Läs mer här

Våra andra butiker

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL