Kundservice

Om ossDitt behov i fokus!

Vår målsättning är att ge fler individer möjlighet att komma ut och röra sig fritt på egen hand.

Detta gör vi genom att erbjuda Sveriges bredaste sortiment av hjälpfordon så att du kan hitta den modell som passar just dig!

I snart tjugo års tid har vi på Blimo som Sveriges största leverantör av hjälpfordon levererat promenadscooters till tusentals nöjda kunder runtom i hela landet. Genom vår långa erfarenhet och täta samarbeten med våra leverantörer säkerställer vi att du får tillgång till Sveriges mest prisvärda fordon så att du får rätt kvalitet till rätt pris!

Blimo.se är en del av Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus inom området lätta eldrivna fordon för privat bruk. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi säljer våra egna varumärken. Vi befinner oss i stark tillväxt och har vid fyra tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi omsätter idag över 120 mkr per år. Vårt kontor och varulager finns i Norrtälje, 45 min norr om Stockholm, där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.

På grund av risk för smittspridning så går det för tillfället inte att boka in demonstrationer på våra produkter. Ta gärna kontakt med oss via telefon, e-post eller chatt för att få information om våra produkter eller hjälp med en beställning.

08-123 507 20
Nordbutiker AB
Org.nr: 556908-9385
Godkänd för F-skatt
Nordbutiker Logo
DI Gasell