Kundservice

Leverans och hämtlager


När du beställer för över 1000 kr från Blimo.se skickar vi din order helt kostnadsfritt inom Sverige. När varan lämnar vårt lager skickas ett e-postmeddelande till dig med spårningsinformation.

Små paket till ombud:
Mindre paket, upp till ca: 20 kg, skickas till ett ombud i din närhet. När paketet finns tillgängligt hos ombudet aviseras du med ett SMS eller en brev-AVI (om mobilnummer saknas). Normal leveranstid är ca: 1-2 vardagar.

Större paket över 20 kg
Större försändelser, t.ex. promenadscooters och trehjuliga cyklar, levereras kostnadsfritt direkt hem till din tomt. Innan det är dags för leverans blir du kontaktad med förslag om tidpunkt för leverans. Normal leveranstid för hemleverans är ca: 2-4 vardagar.

När du tar emot fordonet är den efter en enkel slutmontering och laddning redo att användas. Vi kan även skicka promenadscooters (ej cyklar) helt monterade mot en mindre avgift.


Hämta hos oss i Norrtälje
Om du föredrar att själv hämta dina produkter istället för att få dem levererade via DHL finns möjlighet till detta.

Observera att du personligen måste hämta paketet. Kontroll av legitimation sker innan utlämning. Om du avser skicka ett ombud, hör av dig till oss så kan vi skicka ut en fullmakt för detta.

Varuutlämningen på vårt lager har följande ÖPPETTIDER:

Mån - Tor: kl 09-17
Fre: kl 09-16
Lör - Sön: STÄNGT


Observera att vi endast har ett hämtlager och din order måste vara beställd genom webbutiken eller per telefon innan du hämtar din vara. Det går INTE att beställa eller betala på plats. Hör gärna av dig till oss innan ditt besök så kan vi plocka fram varan i förväg.

Adress till varulagret är:

Nordbutiker i Sverige AB
Gösvägen 28
761 41 NORRTÄLJE

08-123 507 20
Telefontider
Mån-Fre (Vardagar)
kl 10-17
Org.nr: 556908-9385
Godkänd för F-skatt