Kundservice

Elcykel och trehjuling

En elcykel är ett perfekt transportmedel för dig som vill cykla med känslan av konstant nerförsbacke. Den tysta elmotorn ger avlastning för knäna samtidigt som den förvandlar branta uppförsbackar till en barnlek.

När du köper en Evobike skall du kunna känna dig trygg med att få en elcykel där det inte snålats in på detaljer. Med över 20 års erfarenhet från cykelbranschen har våra utvecklare designat elcyklar som inte bara skall hålla för våra tuffa skandinaviska förhållanden, utan även kännas fantastiska att cykla med. Komponenter har därmed valts från välkända leverantörer som t.ex. Shimano, Samsung, LG och Tektro.

Vi på Evobike vill att alla ska kunna unna sig en riktig kvalitetselcykel utan att det ska behöva kosta en förmögenhet. Vår målsättning är att alltid erbjuda mest elcykel för pengarna i prisklassen. Vi har flera gånger ställt upp i oberoende elcykeltester och vunnit första pris hos bl. a. Aftonbladet och Vi Bilägare. Vårt framgångsrecept har gjort oss till en av Nordens ledande elcykelleverantörer.

08-123 507 20
Nordbutiker AB
Org.nr: 556908-9385
Godkänd för F-skatt
Nordbutiker Logo
DI Gasell