Kundservice

EasyAlarm med nödknapp och rörelsedetektor

Enter fullscreen
  • EasyAlarm med nödknapp och rörelsedetektor
Arrow Right Arrow Left
5 595:-
 Fri leverans!
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

 

Trygghetslarm EasyAlarm®

EasyAlarm® trygghetsalarm är marknadens mest avancerade trygghetslarm för privatbruk. Larmet är perfekt för äldre som bor själva och som vill veta att hjälp alltid finns lättåtkomlig. Detta kan få dem att känna sig lite tryggare i sitt hem på äldre dagar.

I händelse av en olyckshändelse i hemmet aktiveras larmet genom en enkel tryckning på den trådlösa handledsknappen. Upp till nio olika nummer rings då i följd till dess att larmet bekräftas av en mottagare. Den uppringde mottager inte bara larmet, utan kan även lyssna vad som händer i det övervakade utrymmet och med hjälp av den mikorfonen i enheten även tala med den nödställde. Med all denna informaton till hands kan den uppringde fatta ett välgrundat beslut kring lämplig åtgärd. Lämplig support kan ges direkt per telefon eller hjälp tillkallas om det krävs. Med hjälp av tillbehöret röresedetektor aktiveras även larmet om inga rörelser registreras under en förutbestämd tid. Även om den nödstälde inte själv är kapabel att larma kommer då anhöriga att göras uppmärksamma på att något inte står rätt till!

EasyAlarm® är en lättanvänd och pålitlig automatisk uppringare som kan användas på många sätt. De viktigaste funktionerna listas nedan.

  • EasyAlarm® ringer automatiskt när nödknappen som bärs kring handleden aktiveras. Upp till nio olika nummer kan lagras. I händelse av ett larm så rings dessa nummer ett efter ett till dess att någon bekräftar larmet. Detta är perfekt ifall en plötslig situation uppstår där den övervakade snabbt behöver hjälp.

  • EasyAlarm® möjliggör direktkontakt med den nödställde. Efter att ett inspelat meddelande spelats upp som meddelar vad som hänt, ges möjlighet till hands-free-kommunikation med den nödställde. Via larmets mikrofon och högtalare kan du således tala med den nödställde för att ta reda på vad som hänt. Utifrån informationen kan du bedöma lämplig åtgärd.

  • EasyAlarm® ger säkerhet och trygghet. En auktoriserad person kan göra ett kontrollsamtal när som helst. Uppkopplingen kan göras på två sätt ? avlyssning eller tvåvägskommunikation. Om du inte fått kontakt med din anhörige under en tid kan du alltså ringa upp och lyssna om personen finna i lokalen. Du kan även ropa via EasyAlarm för att få kontakt med den övervakade personen.

  • EasyAlarm® är enkel att installera. Allt du behöver göra är att programmera uppringningsnummer och koppla larmet till en telefonlinje samt nätström.

  • EasyAlarm® kontrollerar att den övervakade personen är på plats och rör sig normalt. Med tillvalet rörelsedetektor, aktiveras larmet om ingen rörelse registrerats under en förutbestämd tid (normalt 24 timmar). Om något hänt den övervakade personen uppmärksammas anhöringa på detta.

  • EasyAlarm® vaktar hemmet. Med tillvalet rörelsedetektor aktiveras larmet om någon rör sig i ditt hus eller lägenhet. Med tillvalet rökdetektor aktiveras larmet även vid brand.

  • EasyAlarm® reagerar på ljudlig aktivitet. Larmet kan aktiveras av att en förbestämd ljudnivå överskrids i det övervakade utrymmet. Larmet förmedlas utan att det märkt i det övervakade utrymmet. Avlyssningsläge initieras så att den som rings upp kan höra vad som händer i utrymmet. Vid behov kan hands-free-kommunikation initieras med den övervakade personen. Denna funktion är en extra trygghet om någon tar sig in hos den övervakade personen med våld. Den kan även användas för att möjliggöra kontroll av vilka som kommer och går i hemmet, och på vilka tidpunkter det sker.

  • EasyAlarm® är komfortabelt. En rörelsehindrad kan besvara inkommande telefonsamtal endast genom att trycka på knappen på handleden. Ytterligare ett tryck på knappen avslutar samtalet. Volymen på hands-free-enheten kan ställas in individuellt.

  • EasyAlarm® kan programmeras på distans. En autoriserad person kan omprogrammera uppringda nummer samt ordningsföljden via en valfri knapptelefon.

 

Med EasyAlarm®  har du även möjlighet att övervaka att hemtjänsten kommer på utsatta tider. Larmet kan ställas in så att det automatiskt aktiveras varje gång någon besöker den övervakade personen. Du kan då även avlyssna aktiviteterna i det övervakade utrymmet så att inget olämpligt förekommer.

EasyAlarm® levereras med:
- Kontrollenhet
- Nödknapp med handledsband
- Komplett kablage
- Telefonpropp anpassad för Sverige
- Nätadapter
- Instruktion
- Fri telefonsupport

Tillval:
- Rörelsedetektor
- Rökdetektor

Utrustningen säljs med två års garanti.

Detta är en utrustning av högsta kvalitet som utvecklats och tillverkats i Schweiz av:
LEITRONIC AG
Swiss Security Systems

Andra har även titta på:
Vill du hyra!? Kontakta oss per e-post eller telefon!
Vill du hyra!? Kontakta oss per e-post eller telefon!
0:-
EasyAlarm med nödknapp
EasyAlarm med nödknapp
4595:-
Batteri, 12V 22Ah AGM
Batteri, 12V 22Ah AGM
1195:-
Golfscooter Blimo Caddie - Brons
Golfscooter Blimo Caddie - Brons
20495:-
Blimo Kabinscooter Plus - Rödmetallic
Blimo Kabinscooter Plus
59995:-
Blimo Gatsby - Röd
Blimo Gatsby
31995:-
Blimo aluminiumramper DUO-228
Blimo aluminiumramper DUO-228
2695:-
Blimo X-1400 - RÖD
Blimo X-1400
33995:-